Mijn boek

Naast mijn werk als opruimcoach ben ik keihard bezig geweest aan het schrijven van een boek. In dit boek beschrijf ik de tumultueuze jaren die voorafgaan aan het opstarten van Alles-in-orde.nl: hoe ik in mijn eigen leven erachter kwam dat er heel veel niet in orde was, en hoe het is gelukt om alles weer in orde te krijgen.

Mijn boek heet Ik dacht dat ik gelukkig was en bevat nogal wat drama. Want op de bodem van ons ogenschijnlijk gelukkige gezinsleven met negen kinderen bleken onbewuste destructieve patronen te liggen, die openbaar werden toen de situatie binnen ons gezin veranderde. Het dal dat volgde was diep, maar het boek heb ik niet voor niets geschreven: ik ben helemaal vrij geworden. Ik had het grote geluk om tegen de juiste hulp aan te lopen, waardoor ik niet een slachtoffer bleef, maar de verantwoordelijkheid over mijn leven en de situatie heb genomen. Ik voel me enorm bevoorrecht dat ik heb geleerd hoe ik naar de wereld om me heen kan kijken, waardoor er van alles verandert. Ik heb hier al veel over geschreven op mijn weblog.

In juni komt Ik dacht dat ik gelukkig was uit. Op deze website zal ik daar uiteraard nog veel aandacht aan besteden! Op het weblog kun je je ook aanmelden voor een nieuwsbrief waarin ik je op de hoogte houd als er iets concreets te melden valt.

Leave a comment